بازدید رئیس دانشگاه سبانجی ترکیه از پردیس دانشکده‌های فنی

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۰۳۲۵ اخبار
رئیس و معاون دانشگاه سبانجی ترکیه از بخش‌هایی از پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران بازدید کردند.
بازدید رئیس دانشگاه سبانجی ترکیه از پردیس دانشکده‌های فنی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت بین‌الملل، دکتر لبلبیجی، رئیس دانشگاه سبانجی ترکیه به همراه معاون خود، دکتر گونری، روز یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸ از بخش‌های مختلف پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران بازدید کردند.
رئیس دانشگاه سبانجی ابتدا از امکانات موجود مرکز نقشه‌برداری مغز بازدید و در جلسه‌ای کوتاه با دکتر حسین‌زاده، رئیس این مرکز شرکت کرد.
سپس جلسه‌ای با حضور مهمانان و استادان و مدیرانی از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشکده مواد و متالوژی، واحد بین‌الملل پردیس فنی و معاونت بین‌الملل دانشگاه در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار شد.
در این جلسه بر اهمیت افزایش ارتباطات بین دو دانشگاه با توافق بر تبادل استاد و دانشجو و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک تاکید شد.