دوره آموزشی اطلاع‌رسانی، پیشگیری و تشخیص زودهنگام HIV / ایدز در دانشگاه تهران برگزار شد

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۹ کد : ۱۰۲۶۹ اخبار
دوره آموزشی اطلاع‌رسانی، پیشگیری و تشخیص زودهنگام HIV / ایدز، ۱۹ آذر ۱۳۹۸ در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، این دوره با همکاری مرکز آموزش‌های ضمن خدمت و مرکز مشاوره دانشگاه تهران و با اهداف آشنایی با HIV / ایدز و بیماری‌های آمیزشی، پیشگیری از HIV بر اساس رویکرد نوین آموزش HIV و اهمیت تشخیص و درمان به هنگام مبتلایان برگزار شد.