پیام تسلیت هیأت رئیسه دانشگاه تهران به مناسبت درگذشت استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۹ کد : ۱۰۲۰۶ اخبار

انا لله و انا الیه راجعون

با کمال تأسف و تأثر باخبر شدیم استاد گرانقدر دانشکده مهندسی عمران دانشکده فنی دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر عبدالله حسینی دعوت حق را لبیک گفته و رخ در نقاب خاک کشیده است.
هیأت رئیسه دانشگاه تهران ضمن ابراز تأثر عمیق، درگذشت این استاد گرانقدر را به خانواده سوگوار ایشان، بازماندگان، دانشجویان و همکاران این استاد فقید تسلیت گفته، رحمت و مغفرت جاودان الهی را برای آن مرحوم و سلامتی و شکیبایی برای بازماندگان از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نماید.

هیأت رئیسه دانشگاه تهران