آگهی مزایده (۳۰ رأس بره) پردیس ابوریحان دانشگاه تهران

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۹ کد : ۱۰۱۰۲ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

" آگهی مزایده مرحله دوم"

پردیس ابوریحان دانشگاه تهران در نظر دارد ۳۰ رأس بره خود را به صورت یکجا از طریق مزایده به فروش برساند.
در صورت تمایل به شرکت در مزایده از تاریخ ۰۴/‏۰۹/‏۱۳۹۸‬ لغایت ۰۵/‏۰۹/‏۱۳۹۸ در وقت اداری (از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۵) برای آگاهی از جزئیات اطلاعات و دریافت اسناد و فرم‌های مزایده به نشانی: میدان انقلاب - خیابان ۱۶ آذر - سازمان مرکزی دانشگاه تهران - اداره اموال، مراجعه و برای بازدید محل به نشانی: پاکدشت، بلوار امام رضا (ع)، کیلومتر ۲۲ بخش قوهه، مزرعه تحقیقاتی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران مراجعه و یا جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن اداره اموال دانشگاه ۶۱۱۱۳۲۷۲ تماس حاصل نمائید.