به مناسبت بیستمین سال درگذشت؛

بزرگداشت فقیه و فیلسوف معاصر دکتر مهدی حائری یزدی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۵ کد : ۱۰۰۰۸ اخبار
به مناسبت بیستمین سال درگذشت فقیه و فیلسوف معاصر دکتر مهدی حائری یزدی، استاد فرهیخته دانشگاه تهران، مراسم بزرگداشتی در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این مراسم چند مصاحبه کوتاه از دکتر رضا داوری، دکتر ابراهیمی دینانی، دکتر غلامرضا اعوانی و خاندان حائری یزدی پخش می‌شود. هم‌چنین ارائه سخنرانی تنی چند از دوستان و شاگردان استاد چون دکتر مجتبایی، دکتر مهدی محقق، دکتر احمد بهشتی، دکتر محقق داماد، دکتر حبیبی و دکتر نهاوندیان از دیگر برنامه‌های بزرگداشت این فقیه و فیلسوف معاصر خواهد بود.
این مراسم بزرگداشت، ۲۷ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۴ در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، برگزار می‌شود.