برگزاری هفدهمین جشنواره ورزشی درون‌دانشگاهی دانشجویان دانشگاه تهران

۲۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۵ کد : ۶۶۶۰ اخبار اخبار برگزیده
هفدهمین جشنواره ورزشی درون‌دانشگاهی دانشجویان دانشگاه تهران از ۱۹ آبان با برگزاری مسابقات شطرنج در باشگاه دانشجویان این دانشگاه، ادامه دارد.

این جشنواره که با هدف استعدادیابی، شناسایی بازیکنان نخبه و انتخاب نفرات تیم‌های ورزشی دانشگاه برگزار می‌شود، همواره یکی از رویدادهای مورد علاقه دانشجویان دانشگاه بوده و امسال برای هفدهمین سال متوالی برگزار می‌شود.
در این دوره از جشنواره، دانشجویان در ۱۷ رشته فوتبال، والیبال، فوتسال، بسکتبال، هندبال، دارت، شطرنج، شنا، تکواندو، کشتی آزاد، کشتی فرنگی، جودو، کاراته، تیراندازی با تفنگ، بدمینتون، دو و میدانی و تنیس روی میز با هم به رقابت خواهند پرداخت.
گفتنی است، این رقابت‌ها تا ۵ دی ۱۳۹۷ ادامه خواهد داشت.