اطلاعیه پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی از طریق شیوه‌نامه در پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران (سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷)- اطلاعیه شماره (۱)

۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۸ کد : ۶۰۶۶ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

بدینوسیله به استحضار کلیه علاقه‌مندان حائز شرایط ادامه تحصیل در مقاطع «کارشناسی ارشد» و «دکتری» می‌رساند، دانشگاه تهران برای تکمیل ظرفیت تعدادی از رشته‌های دوره‌های تحصیلات تکمیلی در پردیس بین‌المللی کیش از طریق شیوه‌نامه دانشجو می‌پذیرد. لیست رشته‌های پذیرنده دانشجو، نحوه ثبت‌نام و دستورالعمل پذیرش، از طریق سایت دانشگاه تهران متعاقباً اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران

ميري ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۱
با سلام درخواست تعداد کثیری از دانشجویان فارغ التحصیل شده در رشته طراحی شهری و برنامه ریزی شهری پردیس کیش از مسئولین محترم دانشگاه این است که اقدامی برای أضافه کردن رشته شهرسازی در مقطع دکتری پردیس کیش کنند. ما مصرانه منتظر اقدامی در این زمینه هستیم. با تشکر
میثم ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۹
ببخشید میخواستم بدونم برای نیمسال اول 97-98 پردیس کیش برای دکتری بدون آزمون رشته حسابداری پذیرش میگیره و اگه میگیره کی ثبت نام شروع میشه مرسی اگه ج بدید .