ثبت درخواست وام دانشجویان دکتری تخصصی روزانه

۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۳ کد : ۶۰۵۹ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت دانشجویی دانشگاه تهران طی اطلاعیه‌ای مهلت ثبت‌ درخواست وام دانشجویان دکتری تخصصی روزانه را اعلام کرد. متن اطلاعیه به این شرح است:

با عنایت به اینکه مقرر شده است درخواست‌های وام تحصیلی ویژه دکتری (اعم از صندوق رفاه و بانک توسعه تعاون) متقاضیان سه ماهه تابستان سال ۹۷ براساس درخواست‌های وام سه ماهه بهار سال ۹۷ در سیستم صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ثبت شود، چنانچه دانشجویی متقاضی سه ماهه بهار ۹۷ بوده و تمایلی به دریافت وام در سه ماهه تابستان ندارد و یا در سه ماهه بهار متقاضی نبوده ولی متقاضی سه ماهه تابستان می‌باشد، موارد را تا تاریخ ۱۳۹۷/۵/۲۵ به امور دانشجویی دانشکده محل تحصیل خود اعلام نماید.

معاونت دانشجویی دانشگاه تهران