اطلاعیه پذیرش دانشجو در دوره دکتری و کارشناسی ارشد پردیس ارس دانشگاه تهران

۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۵ کد : ۶۰۴۳ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت آموزشی دانشگاه تهران درباره پذیرش دانشجو در دوره دکتری و کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه در پردیس ارس اطلاعیه صادر کرد. متن اطلاعیه به این شرح است:

اطلاعیه شماره (۱)
پذیرش دانشجو در دوره دکتری و کارشناسی ارشد از طریق شیوه‌نامه در پردیس ارس دانشگاه تهران
(نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷)

پردیس ارس دانشگاه تهران بر اساس مجوز شماره ۲/۱۱۱۶۱۹ مورخ ۲۵/‏۰۵/‏۱۳۹۶‬ معاون محترم آموزشی وزارت علوم, تحقیقات و فناوری برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد دربعضی از رشته‌ها، از طریق بررسی سوابق آموزشی - پژوهشی و مصاحبه دانشجو می‌پذیرد. داوطلبان محترم برای کسب اطلاعات تکمیلی به سایت معاونت آموزشی دانشگاه تهران مراجعه نمایند.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران