افتتاح بخش اسناد تاریخ دانشگاه تهران در کتابخانه مرکزی

۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۸ کد : ۶۰۱۹ اخبار
بخش اسناد مربوط به تاریخ دانشگاه تهران در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، بخش ویژه اسناد مربوط به تاریخ دانشگاه تهران در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه روز سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۹۷ با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه، دکتر محمد رحیمیان، معاون پژوهشی و دکتر سیداحمدرضا خضری، مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران افتتاح شد.

در این افتتاحیه که با دیدار از بخش‌های مختلف کتابخانه مرکزی همراه بود، دکتر رسول جعفریان، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، آخرین وضعیت این واحد مهم از دانشگاه را برای بازدیدکنندگان تشریح کرد.

ایمانه عرب ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۸
سلام عکسها خیلی جالب بود . من از دیدن عکسها لذت بردم. اینکه اخبارهایتان تعداد عکسهای زیادی دارد جالب است .ای کاش بیشتر هم بود .