اطلاعیه گزارش امتیازات ارزیابی و صدور احکام ترفیع پایه کارمندان سال ۱۳۹۶ دانشگاه تهران

۰۸ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۰ کد : ۶۰۱۲ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
اداره کل منابع انسانی دانشگاه تهران درباره صدور احکام ترفیع پایه و امتیازات ارزیابی کارمندان اطلاعیه صادر کرد. متن اطلاعیه به این شرح است:

به استحضار می‌رساند؛ گزارش امتیاز ارزیابی سال ۱۳۹۶ آن دسته از پرسنل که مدیران ایشان در بازه‌های زمانی مقرر نسبت به انجام ارزیابی اقدام نموده‌اند، از سامانه مدیریت عملکرد استخراج و جهت صدور احکام ترفیع پایه در سامانه پرسنلی ثبت گردید ولیکن به دلیل عدم انجام ارزیابی توسط تعداد محدودی از مدیران، امکان مشاهده کارنامه در سامانه مذکور میسر نمی‌باشد.

شایان ذکر است سامانه به منظور انجام ارزیابی در خصوص افرادی که هنوز ارزشیابی ایشان توسط مدیران مربوطه انجام نشده، فعال می‌باشد و زمان مشاهده کارنامه پس از تعیین تکلیف این دسته از همکاران، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

اداره کل منابع انسانی