برگزاری بیست و ششمین گردهمایی مدیران امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های سراسر کشور

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۰ کد : ۵۹۴۹ اخبار
بیست‌و‌ششمین گردهمایی مدیران امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های سراسر کشور با شعار «عزتمندی و توانمندسازی» و تجلیل از دانشجویان شایسته تقدیر جشنواره ملی ایثار در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از اداره کل شاهد و ایثارگر، بیست و ششمین گردهمایی مدیران امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های سراسر کشور با شعار «عزتمندی و توانمندسازی» و تجلیل از دانشجویان شایسته تقدیر جشنواره ملی ایثار با حضور رئیس دانشگاه تهران، معاون وزیر و رئیس سازمان خدمات دانشجویی وزارت علوم و نیز مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران، ۲۵ و ۲۶ تیر ۱۳۹۷، در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه و باغ موزه نگارستان برگزار می‌شود.

جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه تهران را در پیام‌رسان «ایتا» به نشانی UTPRNEWS@ دریافت نمایید.