تمدید ارسال چکیده مقالات به هشتمین کنگره بین‌المللی انجمن ایران‌شناسی اسپانیا

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۱ کد : ۵۹۴۵ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
مهلت ارسال چکیده مقالات به هشتمین کنگره بین‌المللی انجمن ایران‌شناسی اسپانیا تا ۳۰ تیر ۱۳۹۷ تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دبیرخانه کنگره، پژوهشگران می‌توانند چکیده مقالات خود را تا ۳۰ تیر ۱۳۹۷ به دبیرخانه کنگره ارسال نمایند.

بر اساس این گزارش، نویسندگان مقالات برگزیده این کنگره تا ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ فرصت دارند متن کامل مقاله خود را به این همایش بین‌المللی ارسال کنند.

گفتنی است که تاریخ، ادبیات، هنر و معماری، دین و فرهنگ موضوعات اصلی این همایش بین‌المللی را تشکیل می‌دهند.

هشتمین کنگره بین‌المللی انجمن ایران‌شناسی اسپانیا با همکاری دانشگاه تهران، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، انجمن ایرانی تاریخ اسلام و انجمن ایران‌شناسان اسپانیا روزهای ۱۳ و ۱۴ آبان ۱۳۹۷ در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.