اطلاعیه اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران در خصوص خدمات‌رسانی بیمه ایران در ایام تعطیلات نوروز ۱۳۹۷

۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۶ کد خبر : ۵۴۴۳ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
اداره کل اموررفاهی دانشگاه تهران در خصوص خدمات‌رسانی بیمه ایران در ایام تعطیلات نوروز ۱۳۹۷ اطلاعیه‌ای صادر کرد. متن اطلاعیه به این شرح است:

ضمن عرض تبریک فرارسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای تمامی همکاران محترم، به منظور امکان ارائه خدمات مطلوب و مناسب‌تر مراتب ذیل را جهت استحضار تمامی بیمه شدگان محترم به اطلاع می‌رساند:

۱ - پاسخگویی در ایام تعطیلات رسمی نوروز ۲۹/‏۱۲/‏۱۳۹۶ لغایت ۴/‏۱/‏۱۳۹۷ و ۹/‏۱/‏۱۳۹۷ لغایت ۱۳/‏۱/‏۱۳۹۷ از طریق تماس با شماره ۰۹۱۲۴۸۷۱۰۶۷ جناب آقای ناطقی به صورت شبانه‌روزی.

۲ - پاسخگویی در ایام غیر تعطیل رسمی نوروز ۵/‏۱/‏۱۳۹۷ لغایت ۸/‏۱/‏۱۳۹۷ از طریق شماره تماس‌های ۸۸۵۰۶۷۴۶ الی ۵۰ از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۴ بعداظهر.

اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران