اطلاعیه معاونت دانشجویی درباره استقرار موتورلانس اورژانس تهران در دانشگاه تهران

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۷ کد : ۵۳۷۵ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت دانشجویی دانشگاه تهران طی اطلاعیه‌ای از استقرار موتورلانس اورژانس تهران در ساختمان این معاونت خبر داد. متن اطلاعیه به این شرح است:

با توجه به عقد تفاهم‌نامه اورژانس تهران با اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه تهران به منظور رسیدگی هرچه سریع‌تر به بیماران اورژانسی از تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ یک دستگاه موتورلانس (موتور اورژانس) با تجهیزات کامل پزشکی در ساختمان معاونت دانشجویی دانشگاه واقع در خیابان ۱۶ آذر مستقر شده و آماده خدمت است.

لذا کلیه کارکنان و دانشجویان دانشگاه می‌توانند در هنگام وقوع موارد اورژانسی با تماس با شماره ۱۱۵ اورژانس تهران از خدمات این واحد استفاده نمایند.

برای مشاهده متن کامل خبر، اینجا کلیک کنید.