فراخوان مشارکت دانشجویان بین‌المللی در برگزاری هشتمین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران

۰۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۴ کد : ۵۲۹۶ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت بین‌الملل دانشگاه تهران، جهت برگزاری رویداد هشتمین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران، از دانشجویان بین‌المللی مستعد دعوت به همکاری می‌کند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، هشتمین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران، از ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ با حضور مسئولان وزارت علوم، وزارت امور خارجه، سفرا، رایزنان فرهنگی، استادان و دانشجویان بین‌المللی برگزار می‌شود.

دانشجویان بین‌المللی علاقه‌مند که در زمینه‌های هنری فعالیت دارند، می‌‌توانند برای مشارکت در هشتمین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران، با دبیرخانه جشنواره از طریق شماره‌های ۶۱۱۱۳۷۳۰ و ۰۹۰۱۱۷۸۱۱۲۸ (خانم عزیزی)، جهت هماهنگی و مصاحبه تماس حاصل کنند.

عمر خزاعی ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۸
باعرض سلام وادب.. من که به عنوان دانشجوی عراقی در گروه ادبیات فارسی دانشگاه تهران درس می خوانم، از این جشنواره خوشحالم .. دانشگاه تهران در کشور من رتبه اول دانشگاه های ایران ویکی از بهترین دانشگاه های جهان به شمار می آید.. واقعا این باعث افتخار برای بنده است. امیدوارم که دانشگاه ما وهمه اساتید وکارمندان آن موفق باشند . باتشکر