سومین گردهمایی ملی خیرین آموزش عالی کشور به ‌میزبانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۷ کد خبر : ۵۲۵۲ اخبار
سومین گردهمایی ملی خیرین آموزش عالی کشور، صبح چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ توسط بنیاد حامیان علم و فناوری ایران و با میزبانی دانشگاه تهران در پردیس دانشکده‌های فنی این دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دبیرخانه بنیاد حامیان علم و فناوری ایران، در این همایش مدیران عامل و مسئولان بنیادهای خیریه دانشگاهی کشور، مسئولان دانشگاه تهران و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از خیرین برجسته آموزش عالی حضور خواهند داشت.

هم‌چنین در این همایش قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جمع خیرین سخنرانی ارائه خواهد کرد. همایش‌های اول و دوم خیرین آموزش عالی، در دو سال گذشته به‌‌ترتیب در دانشگاه‌های فردوسی مشهد و شیراز برگزار شده است.