چهارمین رویداد استارت‌آپ ویکند دانشکده کارآفرینی

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۶ کد خبر : ۵۲۵۰ اخبار
چهارمین رویداد استارت‌آپ ویکند دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده کارآفرینی، چهارمین رویداد استارتاپ ویکند دانشکده کارآفرینی در حوزه گردشگری، ۱۶ تا ۱۸ اسفند ۱۳۹۶، با هدف تقویت قصد، انگیزه و خودباوری کارآفرینانه در بین دانشجویان و جوانان صاحب ایده و جویای کسب و کار با حضور علاقه‌مندان این حوزه و با سخنرانی دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و با حمایت صندوق کارآفرینی امید، هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی برگزار می‌شود.

در این رویداد آموزشی کاربردی هدفمند، با شناسایی و غربالگری ایده‌های جدید در حوزه گردشگری، تشکیل تیم‌های کسب و کاری حول ایده‌های منتخب شرکت کنندگان، تیم‌سازی و تمرین کار تیمی، طراحی و تدوین بوم کسب و کار، ارائه ایده‌ها به داوران و سرمایه‌گذاران و اهدای جایزه به تیم‌های منتخب، فضای رقابتی سالم و اثربخش برای شرکت کنندگان ایجاد و فرایند یادگیری مفاهیم کارآفرینی و مهارت‌های ایجاد کسب و کار توسط مربیان با مشارکت فعال شرکت کنندگان اجرا می‌شود.