همایش «الگوهای نظم منطقه‌ای در جهان پساداعش» برگزار می‌شود

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۸ کد خبر : ۵۲۴۹ اخبار
همایش الگوهای نظم منطقه‌ای در جهان پساداعش با حضور وزیر امور خارجه در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده مطالعات جهان، همایش «الگوهای نظم منطقه‌ای در جهان پساداعش» ۵ اسفند ۱۳۹۶ با حضور و سخنرانی دکتر محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه در دانشکده مطالعات جهان برگزار می‌شود.

از محورهای این همایش می‌توان به مبانی نظری و تبیین مفهومی نظم‌های منطقه‌ای، الگوهای نظم منطقه‌ای و تروریسم در جهان پساداعش، الگوهای نظم منطقه‌ای و گروه‌های غیر دولتی در جهان پساداعش، الگوهای نظم منطقه‌ای و قدرت‌های بزرگ در جهان پساداعش و... اشاره کرد.

برای کسب اطلاعات تکمیلی، اینجا کلیک کنید.