دو استاد دانشگاه تهران پژوهشگر و فناور برتر کشور شدند

۰۵ دی ۱۳۹۶ | ۰۷:۴۸ کد : ۵۰۴۷ اخبار
در مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده کشور، ۲۷ آذر ۱۳۹۶ دو استاد دانشگاه تهران به‌عنوان پژوهشگر و فناور برتر کشور معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در مراسم تجلیل از برگزیدگان هجدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، از ۲۰ پژوهشگر و فناور برتر کشور و ۴ استاندار حامی پژوهش و فناوری تقدیر به‌عمل آمد.

در این مراسم دکتر عباس زارعی هنزکی، استاد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد پردیس دانشکده‌های فنی و دکتر آرین قلی‌پور، استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، به‌عنوان پژوهشگر و فناور برتر کشور در هجدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری معرفی شدند.