سمینار درس‌هایی از زلزله ازگله، سرپل ذهاب در دانشگاه تهران برگزار شد

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۸:۵۵ کد خبر : ۴۹۳۵ اخبار
سمینار درس‌هایی از زلزله ۷/۳ ریشتری ازگله، سرپل ذهاب ۱۴ آذر ۱۳۹۶ در دانشگاه تهران برگزار شد.
سمینار درس‌هایی از زلزله ازگله، سرپل ذهاب در دانشگاه تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این سمینار که با همکاری مؤسسه جغرافیای دانشگاه تهران و انجمن مخاطره‌شناسی ایران برگزار شد، دکتر ابراهیم مقیمی، رئیس دانشکده جغرافیا با موضوع «مدل چندمرحله‌ای تغییر در رفتار مخاطرات زلزله»، دکتر مهدی زارع، استاد مرکز بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، با موضوع «زلزله‌شناسی و شدت زلزله، مدیریت بحران» دکتر مسعود مجرب، عضو انجمن مخاطره‌شناسی ایران، با موضوع «ژئوتکنیک و عوارض زمین‌شناختی» و دکتر اکبر نصرالهی، متخصص علوم ارتباطات و رسانه، «با موضوع ارزیابی نقش رسانه‌‌ها» سخنرانی خود را ارائه کردند.