ششمین کنفرانس بین‌المللی مواد فوق ریزدانه و نانوساختار در جزیره کیش افتتاح شد

۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۵ کد خبر : ۴۸۱۱ رویدادهای مهم
ششمین کنفرانس بین‌المللی مواد فوق ریزدانه و نانوساختار با رویکرد «مواد سازگار با محیط زیست برای توسعه پایدار» با حضور رئیس دانشگاه تهران، ۲۱ آبان ۱۳۹۶ در سالن خلیج فارس جزیره کیش افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، این کنفرانس توسط قطب علمی مواد با کارایی بالای دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران و با همکاری دانشگاه Trento ایتالیا در روزهای ۲۱ و ۲۲ آبان برگزار می‌شود.

در این مراسم دکتر نیلی احمد آبادی، رئیس دانشگاه تهران و رئیس قطب علمی مواد با کارایی بالا، سعید پورعلی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، تعدادی از استادان برجسته بین‌المللی و جمعی از استادان و دانشجویان پردیس فنی دانشگاه تهران حضور داشتند.

مراسم با خوش آمد گویی و معرفی کنفرانس توسط دکتر حیدرزاده سهی، دبیر و عضو کمیته تخصصی کنفرانس آغاز شد.

در ادامه دکتر زمانی عضو هیأت علمی پردیس فنی دانشگاه تهران و عضو کمیته تخصصی کنفرانس به معرفی این پردیس و فعالیت‌های آن در زمینه مواد فوق ریزدانه و نانوساختار پرداخت.

این کنفرانس به مدت دو روز در بخش‌های صبح و بعدازظهر با سخنرانی استادان برجسته بین‌المللی حوزه نانو و مواد فوق ریزدانه ادامه خواهد داشت.