نمایشگاه کتاب عمومی و تخصصی دانشگاه تهران گشایش یافت

۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۸ کد خبر : ۴۸۱۰ رویدادهای مهم
مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب عمومی و تخصصی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، هم‌زمان با هفته کتاب و کتاب خوانی و روز جهانی علم، مراسم افتتاح نمایشگاه کتاب عمومی و تخصصی دانشگاه، ۲۰ آبان ۱۳۹۶ با حضور دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

در این نمایشگاه، مؤسسه انتشارت دانشگاه تهران، جهاد دانشگاهی تهران، انتشارات دانشگاه علم و صنعت، انتشارات نوین، انتشارات شهر زبان، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، مؤسسه نشر دجیتال لوح فشرده سبا و شرکت آرسام رایان آرش حضور دارند.

گفتنی است در ایام برگزاری این نمایشگاه در باشگاه دانشجویان، هر روز از ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰ سلسله نشست‌های داستان‌خوانی با عنوان «این بار داستان می‌خوانند» توسط کانون مطالعات بین‌المللی و فرهنگی و کانون کتاب باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

برای مشاهده متن کامل خبر، اینجا کلیک کنید.