استاد برجسته حقوق دانشگاه تهران درگذشت

۲۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۸:۱۴ کد خبر : ۴۸۰۴ رویدادهای مهم
دکتر سیدعزت الله عراقی، استاد بازنشسته دانشگاه تهران و متخصص در حوزه حقوق کار پس از تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.
استاد برجسته حقوق دانشگاه تهران درگذشت

مرحوم دکتر عراقی سال ۱۳۱۹ در کرمان متولد شد و تحصیلات ابتدایی خود را در زادگاهش به پایان رساند و پس از گذراندن دوره لیسانس در دانشگاه تهران به فرانسه رفت و در نهایت در سال ۱۳۴۹ پس از بازگشت از فرانسه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه به تدریس پرداخت.

کتاب «حقوق بین‌المللی کار» این استاد برجسته در دوره هفتم کتاب سال جمهوری اسلامی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان کتاب برگزیده حوزه حقوق انتخاب شد.

دانشگاه تهران در ۲۲ آذر سال گذشته با برگزاری مراسم نکوداشت استاد عراقی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی با حضور معاون حقوقی رئیس جمهور، از خدمات علمی و فرهنگی وی قدردانی به عمل آورد.

دانشگاه تهران درگذشت این استاد برجسته را به جامعه علمی ایران به ویژه به علاقه‌مندان علم حقوق و خانواده محترم ایشان تسلیت می‌گوید.