تمدید مهلت ارسال آثار به اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران

۱۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۹ کد خبر : ۴۷۷۲ رویدادهای مهم رویدادهای برگزیده

معاونت فرهنگی دانشگاه تهران، در راستای اهداف برنامه سوم دانشگاه تهران و به‌منظور «ارتقای اخلاق حرفه‌ای و ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی» اولین دوره جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران را ۴ تا ۸ آذر ۱۳۹۶ برگزار می‌کند.

این جشنواره در محورهای انجمن‌های علمی دانشجویی؛ کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی؛ نشریات دانشجویی؛ ایده‌های برتر فرهنگی؛ آثار و تولیدات فرهنگی و هنری دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان؛ پایان‌نامه دانشجویی برتر در حوزه فرهنگ دانشگاهی، و مدیران و کارشناسان برتر فرهنگی برگزار خواهد شد.

دانشگاهیان اعم از استادان، کارکنان و دانشجویان، می‌توانند تا ۳۰ آبان ۱۳۹۶ آثار خود را به سامانه جشنواره به آدرس culfes.ut.ac.ir ارسال نمایند. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سامانه جشنواره مراجعه کنند.

دستورالعمل اجرایی اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران