نتایج سامانه ارزیابی رضایتمندی از عملکرد کارکنان دانشگاه تهران بررسی شد

۲۶ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۸ کد : ۴۶۸۶ اخبار
نتایج سامانه ارزیابی رضایتمندی از عملکرد کارکنان با حضور رئیس دانشگاه تهران بررسی شد.

جلسه تحلیل نتایج سامانه ارزیابی رضایتمندی از عملکرد کارکنان دانشگاه به منظور لحاظ کردن ارزیابی دانشجویان و همکاران دانشگاهی در امتیاز ارزشیابی کارکنان، با حضور رئیس دانشگاه برگزار و مقرر شد امتیازات این ارزیابی به صورت محرمانه و بدون ذکر نام به همه کارکنان ارزیابی شده، اطلاع داده شود.

در این دوره، ارزشیابی ۹۷ درصد از کارکنان انجام و مقرر گردید در دوره بعدی ارزشیابی، نظرات دانشجویان و ارباب رجوع بیش از پیش در امتیازات ارزشیابی مؤثر واقع شود.

رضا متین خواه ۲۵ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۳
باسلام .اقدامی بسیار موثر و مفیدی است . امیوارم مسئولین به نتایج آن بهای لازم را بدهند. متشکرم