بازدید هیأت چینی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

۱۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۳ کد خبر : ۴۶۵۸ رویدادهای مهم
هیأتی از دانشگاه نورت وست چین از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بازدید کرد.
بازدید هیأت چینی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، هیأت ۷ نفره از دانشگاه نورت وست چین، به سرپرستی پروفسور وانگ گودونگ، ۱۷ مهر ۱۳۹۶ ضمن بازدید از دانشکده حقوق و علوم سیاسی با برخی از مسئولان این دانشکده دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار دو طرف در زمینه‌های تبادل استاد و دانشجو با امکان تدریس استادان هردو دانشگاه به‌صورت بلندمدت یا کوتاه‌مدت به زبان انگلیسی، انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، فراهم کردن امکان‌ گذراندن فرصت‌های مطالعاتی برای استادان، ایجاد همکاری مؤسسه مطالعات خاورمیانه دانشگاه نورت وست با دانشگاه تهران و برگزاری سخنرانی، سمینار و کارگاه‌های آموزشی مشترک بحث و تبادل نظر کردند.