برگزاری نشست تخصصی سیاست روسیه در خاورمیانه

۱۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۸ کد خبر : ۴۶۵۷ رویدادهای مهم
نشست تخصصی سیاست روسیه در خاورمیانه: ظرفیت‌ها و همکاری‌ها با ایران در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد.
برگزاری نشست تخصصی سیاست روسیه در خاورمیانه

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، هفتاد و چهارمین نشست تخصصی گروه پژوهشی مطالعات اوراسیای مرکزی با عنوان «سیاست روسیه در خاورمیانه: ظرفیت‌ها و همکاری‌ها با ایران» ۱۸ مهر ۱۳۹۶ با حضور یک هیأت دانشگاهی روسیه و به سرپرستی دکتر الهه کولایی مدیر گروه پژوهشی اوراسیای مرکزی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.

در این نشست سخنرانان روس بر «عمل‌گرایی روسیه» در تعامل با بازیگران منطقه، «تلاش برای حفظ توازن» و «ارتباط با همه بازیگران منطقه» در تحولات خاورمیانه تأکید کردند و دوری از درگیر شدن در روابط و مناسبات تنش‌آلود کشورهای منطقه را یکی از محورهای سیاست خاورمیانه‌ای روسیه توصیف کردند.