اطلاعیه در خصوص پذیرفته‌شدگان در قالب «اشتباه انتخاب رشته مقاطع کارشناسی و دکتری عمومی(حرفه‌ای) دامپزشکی» آزمون سراسری سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶

۱۷ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۵ کد خبر : ۴۶۴۹ رویدادهای مهم

ضمن خیرمقدم به پذیرفته‌شدگان در قالب «اشتباه در انتخاب رشته مقاطع کارشناسی و دکتری عمومی(حرفه‌ای) دامپزشکی آزمون سراسری سال ۱۳۹۶» دانشگاه تهران، به اطلاع می‌رساند، ثبت‌نام غیرحضوری، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، ۱۸ و ۱۹ مهرماه ۱۳۹۶ از طریق سامانه ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران و ثبت‌نام حضوری صبح روز چهارشنبه، ۱۳۹۶/۷/۱۹ در محل پردیس/‌ دانشکده مربوطه صورت می‌پذیرد.

توجه: در صورت عدم ثبت‌نام در موعد تعیین شده، بازه ثبت‌نام تمدید نخواهد شد و پذیرفته شده، منصرف از تحصیل تلقی می‌گردد.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران