تجلیل سرپرست وزارت علوم از چهار دهه تلاش‌ علمی استاد دانشگاه تهران

۰۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۴ کد خبر : ۴۶۰۸ رویدادهای مهم
دکتر سید ضیاء هاشمی، سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در منزل دکتر پرویز جبه‌دار مارالانی استاد بازنشسته مهندسی برق دانشگاه تهران و عضو پیوسته فرهنگستان علوم با این استاد برجسته و خانواده وی دیدار و گفتگو کرد.
تجلیل سرپرست وزارت علوم از چهار دهه تلاش‌ علمی استاد دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر هاشمی هدف خود را از این دیدار ارج نهادن به مقام والای معلم و استاد به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید دانست و از سال‌ها تدریس و تحقیق دکتر جبه‌دار مارالانی در دانشگاه تهران قدردانی کرد.

وی اظهار داشت: هویت دانشگاه‌ها به استادان فرهیخته است و ما دانشکده فنی تهران را با نام دکتر پرویز جبه‌دار مارالانی و سایر استادان پرتلاش آن می‌شناسیم و امروزه معرفی استادان پرتلاش و الگو مانند دکتر جبه‌دار را وظیفه خود در جایگاه مدیریت می‌دانیم.

دکتر هاشمی افزود: ترسیم افق‌های روشن برای دانشجویان از نتایج معرفی امثال دکتر جبه‌دار مارالانی است که با تلاش خود، ده‌ها استاد را تربیت کرده و با تالیفات خود در پیشرفت علم نقش داشته‌اند.

وی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های خانواده دکتر جبه‌دار مارالانی تجلیل کرد و نقش همسر و خانواده این استاد پیشکسوت را در موفقیت و دستاوردهای علمی و پژوهشی او یادآور شد.

دکتر پرویز جبه‌دار مارالانی نیز در این دیدار با قدردانی از حضور سرپرست وزارت علوم گفت: علاقه به وطن و پیشرفت کشور باعث شد که حدود ۴۰ سال در عرصه آموزش عالی خدمت کنم و امروز به آن افتخار می‌کنم.

وی تاکید کرد: به خاطر علاقه به پیشرفت کشورم، به جز برای فرصت مطالعاتی، کشور را ترک نکرده‌ام و ۴۰ سال با تمام توان در کلاس درس به کشور خدمت کردم و پس از ۴ دهه، برای گشودن باب خدمت جوان‌ترها در سال ۱۳۸۹ درخواست بازنشستگی کردم.

در پایان این دیدار دکتر سید ضیاء هاشمی با اهدای لوح سپاس از سال‌ها فعالیت علمی جبه‌دار مارالانی تجلیل کرد.