۲۰ رتبه برتر خانه نشریات دانشگاه تهران در دهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی کشور

۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۰ کد خبر : ۴۵۳۳ رویدادهای مهم
دهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی کشور با عنوان «تیتر ۱۰» از ۱۲ تا ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

‌ در این جشنواره نتایج به‌دست آمده از ۳۷۰۰۰ اثر رسیده در سه مرحله داوری‌، که به‌صورت آنلاین و حضوری صورت گرفته بود، جهت معرفی و اهدای جوایز اعلام شد.

خانه نشریات دانشگاه تهران توانست در مرحله دریافت جوایز در مجموع ۷ رتبه اول، ۶ رتبه دوم، ۵ رتبه سوم، رتبه اول و دوم بخش ویژه و در مجموع ۲۰ رتبه برتر به‌دست آورد.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.