دانشگاه تهران از بازنشستگان خود قدردانی می‌کند

۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۳ کد خبر : ۴۵۲۴ رویدادهای مهم
دانشگاه تهران طی مراسمی از بازنشستگان خود به پاس سال‌ها خدمت در دانشگاه قدردانی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مراسم بزرگداشت بازنشستگان سال ۱۳۹۵ دانشگاه تهران روز دوشنبه ۲۷ شهریور ‏۱۳۹۶ از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در تالار شهید دهشور پردیس علوم برگزار می‌شود.

اداره کل منابع انسانی دانشگاه تهران از بازنشستگان محترم سال ۱۳۹۵ دانشگاه برای حضور در این مراسم دعوت به عمل آورده است.

حمیداله غضنفری ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۳
باسلام، ضمن تشکر کار بسیار عالی و پسندیده ایست.
طحانی ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۲:۵۵
با سلام و تشکر از مسولان و دست اندرکاران محترم دانشگاه تهران که باعث و بانی این کار خیر هستن و همکاران را دور هم جمع میکنند.
سید مصطفی منصوری ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۷:۵۵
باتقدیم سلام.و تشکر از دوستان و همکاران ارجمند تجدید دیدار شما ما را خوشحال می کند .