اطلاعیه در خصوص پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۷-۱۳۹۶

۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۳ کد خبر : ۴۵۰۴ رویدادهای مهم

ضمن تبریک قبولی پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران، به اطلاع می‌رساند، ثبت‌نام الکترونیکی از تاریخ ۱۹ الی ۲۱ شهریور ماه سال ۱۳۹۶ از طریق سامانه reg.ut.ac.ir انجام خواهد شد. ضروری است پذیرفته‌شدگان برای اطلاع از شرایط و مقررات ثبت نام، در تاریخ یاد شده به سامانه مزبور مراجعه نمایند.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران

کامیار ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۲
سلام و وقت بخیر سنجش نوشته در تاریخ 13 ثبت نام حضوری است با توجه به مطلب شما و ثبت نام الکترونیکی آیا نیاز به حضور در تاریخ 13 هست ؟ یا همون الکترونیکی کفایت میکند؟ با تشکر
حامد ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۸
با سلام . ثبت نام حضوری در چه تاریخی انجام میشه و آیا این که به محض ثبت نام حضوری ، آیا خوابگاه در اختیار دانشجویان ورودی جدید قرار میگیره یا نه؟ ممنون از شما.
مرضیه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۶
زمان ثبت نام حضوری چه موقعس؟
فاطمه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۷
سلام،آیا ثبت نام پردیس فارابی هم به همین صورت است؟
اسحق ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۲
با سلام. ایا تاریخ ثبت نامی سنجش که از 14شهریور گفته ملغا گردیده است؟ برای ثبت نام در پردیس فارابی قم ایا باید به خود فارابی مراجعه کنیم؟ با تشکر
malek ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۹:۰۲
سلام یعنی دیگه نیازی به مراجعه حضوری به دانشکده از دوشنبه تا چهارشنبه (۱۳ تا ۱۵ شهریور) نیست؟
سید میعاد ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۱:۵۶
سلام.پذیرفته شدگان پردیس خودگردان دانشگاه تهران چه زمانی باید برای ثبت نام مراجعه کنند.لطفا در مورد شهریه ثابت و متغیر پردیس هم اطلاع رسانی کنید.تشکر
حمید از قم ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۵
سلام علیکم. خداقوت بنده پذیرفته شده سالجاری 96-97 ارشد حسابداری دانشگاه تهرانم.آیا ثبت نام حضوری هم وجود دارد یا فقط و فقط از طریق الکترونیکی صورت می گیرد؟ ممنون
حميد شيراز ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۷
برای ثبت نام حضوری در تاریخهای۱۳،۱۴،۱۵شهریور اقدامی را لازم هست صورت دهیم ؟
آمنه ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۸
سلام و عرض ادب خدمت شما، اینجانب دانشگاه تهران/ مجازی قبول شده ام. آیا اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی از تاریخ 19 الی 21 شهریور 1396 شامل حالم می گردد؟
سینا ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۸
سلام آیا علاوه بر ثبت نام غیرحضوری، ثبت نام حضوری نیز لازم است؟
مژگان ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۲
سلام از طریق المپیاد چجور میتونم ثبتنام کنم؟ رتبه ۱۰ المپیاد و ۷ کنکور اصلاح نباتات بودم
مونا ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۳
سلام،دیگه نیاز به ثبت نام حضوری که در تاریخ های ذکر شده توسط سازمان سنجش یعنی 13،14،15 شهریور نیست؟؟
پاسخ مدیر سایت ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۴

با سلام

لطفاً پیوند زیر را که جدول ثبت نام حضوری است ملاحظه فرمائید.

حسن ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۵
سلام وقتتون بخیر باشه دانشجویان ارشدی که نتونستن در تاریخ مذکور ثبت نام کنن چه زمانی باید ثبت نام کنن؟؟؟؟