تبریک دانشگاه تهران به خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار

۱۷ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۷ کد خبر : ۴۴۴۰ رویدادهای مهم
تبریک دانشگاه تهران به خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار

روز خبرنگار یادآور نام و یاد بزرگوارانی است که زندگی و کار خود را وقف آگاه ساختن مردم کرده‌اند؛ عاشقانی که لحظه‌های شیرین زندگی خود را با تلخ‌ترین لحظات رویدادهای ناگوار، همراه می‌سازند تا مردم آگاه شوند و تجربه تلخ را درس فراگرفتن چگونه شیرین‌زیستن خود کنند.

دانشگاه تهران همواره مهد خبرهایی بوده است که چون ریسمانی محکم این قشر عزیز را در پیوندی همیشگی با «نماد آموزش عالی» نگاه داشته است. از این رو به این پیوند جاودانه می‌بالد و آن را ارج می‌نهد.

اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران این روز عزیز را به همه خبرنگاران گرامی تبریک و تهنیت می‌گوید و برای تک‌تک آنان آرزوی سلامت و توفیق در انجام رسالت خطیر اطلاع‌رسانی دارد.

حمیدنیروی آغمیونی ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۷
با آرزوی خبرهای خوش از طرف شما عزیزان، روز خبرنگار خجسته باد