سومین همایش آشنایی با رشته‌های علوم پایه در پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۱ کد خبر : ۴۴۳۲ رویدادهای مهم
سومین همایش آشنایی با رشته‌های علوم پایه روز دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ در پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این همایش که از سوی معاونت آموزشی پردیس علوم در سالن شهید دهشور از ساعت ۹ تا ۱۲ برگزار می‌شود، ضمن معرفی ساختار رشته‌های دکتری پیوسته بیوتکنولوژی، ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر، زمین‌شناسی، زیست‌شناسی، شیمی و فیزیک، به جایگاه آنها در توسعه کشور پرداخته می‌شود.

همچنین نقش و توانمندی فارغ‌التحصیلان، بازار کار موجود برای آنها و مسیر ادامه تحصیل رشته‌های علوم پایه تشریح می‌شود و در خاتمه استادان رشته‌های مختلف پاسخگوی سوالات دانش‌آموزان خواهند بود.

محمدرضا ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۳
سلام. ببخشید همه میتونن تو این همایش شرکت کنن؟ و این که از تلویزیون یا در اینترنت میشه مشاهده کرد؟ چون از شهرستان سخته که بیایم تهران
محمد ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۵
سلام, چطور میتونم تو این همایش شرکت کنم؟