گسترش همکاری‌های علمی پردیس دانشکده‌های فنی با دانشگاه فنی درسدن آلمان

۰۲ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۵ کد خبر : ۴۳۹۹ رویدادهای مهم
همکاری پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران با دانشگاه فنی درسدن آلمان در حوزه انرژی توسعه می‌یابد.
گسترش همکاری‌های علمی پردیس دانشکده‌های فنی با دانشگاه فنی درسدن آلمان

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، هیأتی متشکل از اعضای هیأت علمی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران در همایشی با عنوان هفته ایران به میزبانی دانشگاه فنی درسدن شرکت کردند.

در این همایش که جولای ۲۰۱۷ در شهر درسدن آلمان و با محوریت انرژی برگزار شد، اعضای هیأت اعزامی دانشگاه تهران ضمن مشارکت در برنامه‌های همایش، حضور در جلسات متعدد و بازدیدهای تخصصی از صنایع آلمان، ضمن معرفی پتانسیل‌های دانشگاه تهران و پردیس دانشکده‌های فنی در حوزه‌های محوری همایش، به تبادل نظر با متخصصان آلمانی پرداختند.

از مهم‌ترین دستاوردهای این همایش می‌توان به تشکیل تیم‌های تخصصی مشترک برای همکاری‌های صنعتی و بین دانشگاهی و نیز طراحی و تعریف پروژه‌های مشترک اشاره کرد.