افتتاح نگارخانه دانشجو در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران

۲۶ تیر ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۱ کد خبر : ۴۳۷۶ رویدادهای مهم
نگارخانه دانشجو با برگزاری نمایشگاه آثار استاد علی اسفرجانی در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران افتتاح می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، مراسم افتتاحیه نگارخانه دانشجو در دانشگاه تهران همراه با برگزاری نمایشگاهی از آثار استاد علی اسفرجانی از مجموعه گنجینه باغ‌موزه نگارستان، ۹ مرداد ۱۳۹۶ برگزار می‌شود. این نگارخانه در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران واقع است و در نخستین نمایشگاه این نگارخانه، آثار معرق سوخت چرم استاد علی اسفرجانی به نمایش گذاشته خواهد شد.

احمدی ۳۱ تیر ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۱
با سلام.کاش به نگارخانه تهران دانشکده هنر توجه بیشتری می شد و اینگونه کارهای هنری در همانجا متمرکز میگشت