آغاز رقابت‌های اولین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور

۲۵ تیر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۷ کد خبر : ۴۳۷۱ رویدادهای مهم

در این المپیاد، دانشجویان در شش رشته شوت فوتبال هدفمند، هفت سنگ مهارتی، شوت بسکتبال، فریزبی، طناب زنی و آمادگی جسمانی به رقابت می‌پردازند.

این رشته‌ها بر اساس نظر خواهی و انتخاب، مدیران تربیت بدنی بخش‌های مختلف آموزش عالی شامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های غیر انتفاعی انتخاب شده که با جمع بندی صورت گرفته این شش رشته در اولین المپیاد گنجانده شد.

در این المپیاد در بخش دختران ۹۳ تیم از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور شرکت دارند و در رشته‌های شش‌گانه مسابقه خواهند داد.