هفته فرهنگی چین در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۲۴ تیر ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۵ کد خبر : ۴۳۶۴ رویدادهای مهم
هفته فرهنگی چین شهریور ۱۳۹۶ در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، در جلسه‌ای که با حضور دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران و دوشائو چینگ، رایزن فرهنگی سفارت چین در ایران، ۱۸ تیر ۱۳۹۶ برگزار شد، رایزن فرهنگی چین با اشاره به علاقه‌مندی کشورش برای گسترش فعالیت‌های متقابل فرهنگی با دانشگاه تهران، پیشنهاد برگزاری هفته فرهنگی چین در دانشگاه تهران را مطرح کرد که مورد توافق طرفین قرار گرفت.

گفتنی است که در سال‌های اخیر دانشجویان ایرانی زیادی برای ادامه تحصیل دانشگاه‌های چین را انتخاب و نیز دانشجویان چینی در رشته‌های مختلف در دانشگاه تهران تحصیل می‌کنند. در جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران که خرداد امسال برگزار شد، دانشجویان چینی حضوری فعال داشتند.