جشن دانش‌‌آموختگی فارغ‌التحصیلان سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۱۷ تیر ۱۳۹۶ | ۱۷:۱۸ کد خبر : ۴۳۴۱ رویدادهای مهم رویدادهای برگزیده
جشن دانش‌‌آموختگی فارغ‌التحصیلان سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه تهران برگزار می‌شود

دانشگاه تهران در نظر دارد مراسم «جشن دانش‌آموختگی سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه تهران» را به‌صورت متمرکز با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، رؤسای پردیس‌ها، دانشکده‌ها و سایر مسئولان برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، این مراسم به مناسبت دانش‌آموختگی دانشجویانی است که در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ از دانشگاه تهران (در همه مقاطع) فارغ‌التحصیل شده باشند.

این مراسم که دو نفر از بستگان فرد دانش‌آموخته نیز می‌توانند در آن حضور داشته باشند، روز چهارشنبه اول شهریور ۱۳۹۶ مصادف با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) برگزار می‌شود.

مهلت ثبت‌نام تا ۳۰ تیر ۱۳۹۶ است و دانش‌آموختگان علاقه‌مند می‌توانند برای ثبت نام به وب‌گاه اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس http://cultural.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

گفتنی است که در این مراسم از دانش‌آموختگان رتبه اول دوره کارشناسی تقدیر به عمل می‌آید.

طیبه عزیزی ۱۸ تیر ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۳
چقدر عالی. فقط ای کاش از نفرات برتر مقاطع بالاتر هم تقدیر میشد.
شمسی کاظمی ۱۸ تیر ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۷
چه زیبا ای کاش برای ما هم انجام میشد مبارک همه فارغ‌التحصیل های عزیز
زهرا عباسعلي ۲۶ تیر ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۳
ممنون. برگزاری جشن برای فارغ التحصیلان سایر سال ها مثلا سال 89-90 هم در دستور کارتون هست؟
یک رتبه یک ارشد! ۳۱ تیر ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۵
لطفا از رتبه اولای ارشد هم تقدیر کنید ما چه گناهی کردیم آخه
جعفری ۰۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۸:۲۵
کار خوبی است. فقط همانطور که دیگر دوستان هم گفتن بهتر می شه وقتی برای همه دانش آموختگان برگزار بشه. مراسم فارغ التحصیلان سال 95-96 چه زمانی برگزار خواهد شد؟