امکان تکمیل مدارک در خصوص آن دسته از داوطلبانی که پرداخت الکترونیکی داشته‌اند(معرفی شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران) - اطلاعیه شماره (۵)

۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۲ کد خبر : ۴۲۸۸ رویدادهای مهم

پیرو اطلاعیه شماره (۴) بدین وسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۱۳۹۶ که جهت مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده و از طریق سامانه جامع آموزشی ثبت نام و هزینه را پرداخت نموده‌اند ولی موفق به تکمیل مدارک و تاییدیه ثبت نام الکترونیکی نشده‌اند، می‌رساند:

از روز چهارشنبه مورخ ۳۱/‏۰۳/‏۱۳۹۶‬ لغایت جمعه مورخ ۰۲/‏۰۴/‏۱۳۹۶‬ امکان تکمیل مدارک و ثبت نام نهایی مهیا شده است. داوطلبین محترم برای کسب اطلاعات تکمیلی می‌توانند به وب‌گاه معاونت آموزشی دانشگاه تهران ( Academics.ut.ac.ir ) مراجعه نمایند.

شایان ذکر است مهلت مذکور جهت ویرایش مدارک تمدید نخواهد شد.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران