جلسه مشترک هیأت رئیسه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۶ کد خبر : ۴۲۷۷ رویدادهای مهم
چهارمین جلسه مشترک هیات رئیسه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران روز شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این جلسه که با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و دکتر علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار شد، اعضای هیأت رئیسه دو دانشگاه به بررسی اقدامات انجام گرفته درباره طرح توسعه دانشگاه و پیشرفت‌های به دست آمده در این مورد و نیز اختصاص ردیف بودجه مستقل برای پیشبرد طرح پرداختند.

ضرورت پیگیری گزارش اجرای فاز یک طرح توسعه دانشگاه تهران توسط پیمانکار از جمله دستور جلسه‌های این گفتگوی مشترک بود.