تمدید بازه ثبت نام معرفی شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران - اطلاعیه شماره (۴)

۲۴ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۲ کد خبر : ۴۲۶۶ رویدادهای مهم

پیرو اطلاعیه شماره (۳) بدین وسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۱۳۹۶ که جهت مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده و تا کنون موفق به ثبت نام الکترونیکی در سامانه جامع آموزشی دانشگاه نگردیده‌اند، می‌رساند:

از روز پنج شنبه مورخ ۲۵/‏۰۳/‏۱۳۹۶‬ لغایت سه شنبه مورخ ۳۰/‏۰۳/‏۱۳۹۶‬ ثبت نام مرحله دوم ارزیابی از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه تمدید می‌گردد. داوطلبین محترم برای کسب اطلاعات تکمیلی می‌توانند به وب‌گاه معاونت آموزشی دانشگاه تهران مراجعه نمایند.

شایان ذکر است مهلت مذکور تمدید نخواهد شد و کلیه داوطلبان در تاریخ مقرر موظف به انجام ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور بوده و می‌بایست با در دست داشتن تاییدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس / دانشکده مربوط مراجعه نماید. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران

حمیدرضا ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۵
با سلام. من پس از تکمیل مراحل ثبت نام در سامانه گلستان، در زمان اخذ گواهی ثبت نام متوجه شدم یکی از رشته/گرایش های پذیرفته شده را انتخاب نکرده ام. لذا پس از ورود به قسمت ثبت اطلاعات فردی در سامانه و انتخاب رشته /گرایش مربوطه ، هنگامی که میخواستم گواهی ثبت نام را دریافت کنم پیغام خطای مبنی بر واریز مجدد هزینه از طرف سامانه صادر شد و این درحالی است که من قبلا هزینه مصاحبه رو واریز کرده ام. خواهشمند است در این مورد راهنمایی بفرمایید
پاسخ مدیر سایت ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۰

با سلام

لطفا خبر اطلاعات تکمیلی را در همین وب سایت بخوانید و بر اساس راهنمایی های ارائه شده در آن اقدام نمایید. لینک دسترسی به خبر مذکور:  http://ut.ac.ir/fa/news/4254

Raz ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۷
با سلام. تاریخ مصاحبه ازمون دکتری رشته بنده (زبان و ادبیات انگلیسی) برای دانشگاه تهران با تاریخ مصاحبه دانشگاه خوارزمی همزمان می باشد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.
پاسخ مدیر سایت ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۹

با سلام

لطفاً اطلاعات تکمیلی را مطالعه و بر اساس راهنمایی‌های مندرج در آن عمل کنید.

نسرین ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۷
سلام.آیا امروز هم فرصت ثبت نام وجود دارد؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۵

با سلام

داوطلبانی که در حین ثبت نام به مشکل برخورده‌اند می‌توانند مشکلات خود را با شماره تماس‌های زیر مطرح نمایند.

۶۱۱۱۳۵۷۰ (داخلی ۳۰۱)؛ ۶۱۱۱۲۶۵۴ (داخلی ۳۰۲)؛ ۶۱۱۱۳۷۴۶ (داخلی ۳۰۳)