آزمون بسندگی زبان عربی (اشتمال) برگزار می‌شود

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۱ کد خبر : ۴۲۳۸ رویدادهای مهم
آزمون بسندگی زبان عربی (اشتمال) از سوی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، این آزمون برای نخستین بار تیرماه ۱۳۹۶ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

برای دریافت اطلاعات آزمون اینجا کلیک کنید.

راهنمای ثبت‌نام آزمون بسندگی زبان عربی(اشتمال)

• داوطلبان می‌توانند در صورت بروز هر گونه مشکل در زمان ثبت نام، مانند ورود به سیستم، واریز پول، بارگذاری مدارک و... با پست الکترونیک Its3@ut.ac.ir مکاتبه نمایند.
  • داوطلبان می‌توانند برای دریافت اطلاعات مربوط به آزمون و رفع هرگونه ابهام با شماره تلفن ۶۶۴۹۱۴۳۴ تماس و یا با پست الکترونیک lit_ad@ut.ac.ir مکاتبه نمایند .

هادی ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۹:۳۹
با سلام و عرض تشکر از این اقدام بسیار خوب و مبارک اما متاسفانه برخی دانشگاههایی که فکر می کنن از دماغ فیل افتاده اند میگن ما اینو به رسمیت نمی شناسیم و فقط و فقط انگلیسی! مثل دانشگاه ما، دانشگاه شهید بهشتی.
آل طه ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۷:۱۶
با سلام دانشجویان دانشگاههای دیگر نیز می توانند در این آزمون شرکت کنند؟
معصومه ملکی ۰۴ تیر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۶
سلام بنده از صبح درگیر ثبت نام آزمون اشتمالم اما کد حوزه هیچ جا درج نشده و نمی توانم ثبت نام کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس