فراخوان برگزاری اولین دوره جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران

۰۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۰ کد خبر : ۴۲۲۳ رویدادهای مهم رویدادهای برگزیده

معاونت فرهنگی دانشگاه تهران در راستای اهداف برنامه سوم دانشگاه تهران و به‌منظور «ارتقای اخلاق حرفه‌ای و ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی» اولین دوره جشنواره‌ فرهنگ دانشگاه تهران را ۴ تا ۸ آذر ۱۳۹۶ برگزار می‌کند.

این جشنواره در محورهای انجمن‌های علمی دانشجویی؛ کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی؛ نشریات دانشجویی؛ ایده‌های برتر فرهنگی؛ آثار و تولیدات فرهنگی و هنری دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان؛ پژوهش‌های برجسته در حوزه فرهنگ دانشگاهی، و مدیران و کارشناسان برتر فرهنگی برگزار خواهد شد.

دانشگاهیان اعم از استادان، کارکنان و دانشجویان، می‌توانند تا ۱۵ آبان ۱۳۹۶ آثار خود را به سامانه جشنواره به آدرس culfes.ut.ac.ir ارسال نمایند. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سامانه جشنواره مراجعه کنند.