یادبود استاد باستانی پاریزی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۶ کد خبر : ۴۱۸۶ رویدادهای مهم
همزمان با روز ملی ارتباطات و روابط عمومی و روز جهانی موزه‌ها، مراسم یادبود دکتر محمد ابراهیم باستانی پاریزی، استاد فقید دانشگاه تهران با همکاری سازمان ملی صنایع مس ایران، در مجموعه باغ موزه نگارستان برگزار می‌شود.

این مراسم روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۷ با حضور ریاست دانشگاه تهران و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران برگزار خواهد شد.

در این مراسم، معاونت فرهنگی دانشگاه تهران و مدیریت مس منطقه کرمان همکاری مشترک خود را در فعالیت‌های فرهنگی با محوریت استاد باستانی پاریزی با انعقاد تفاهم‌نامه‌آغاز خواهند کرد.

همچنین طی این مراسم، نمایشگاه تصویرگری از آثار این استاد فرهیخته که طی یک پروژه فرهنگی به نام طرح آینه‌دار دوران انجام شده است، افتتاح می‌شود.