همایش تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۳ کد خبر : ۴۱۸۱ رویدادهای مهم
نهمین همایش تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر در عملیات بزرگ بیت‌المقدس، نهمین همایش تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران، دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی شاهد و ایثارگر یکم خرداد ۱۳۹۶ در تالار شهید دهشور پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

در این همایش، دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵، معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.