سمینار تخصصی برجام، صلح و امنیت بین المللی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۱ کد خبر : ۴۰۶۴ رویدادهای مهم
سمینار تخصصی «برجام، صلح و امنیت بین‌المللی» روز شنبه، دوم اردیبهشت ۱۳۹۶، در تالار امیرکبیر دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

سمینار تخصصی «برجام، صلح و امنیت بین‌المللی» به همت کانون دانشجویی مطالعات بین‌المللی و فرهنگی اداره کل فرهنگی و اجتماعی و با همکاری گروه مطالعات منطقه‌ای دانشگاه تهران، گروه حقوق عمومی دانشگاه تهران و دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه و با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استادان دانشگاه، اندیشمندان، پژوهشگران و دانشگاهیان با هدف هم‌اندیشی، بررسی و تبیین برجام به عنوان یک موضوع ملی از منظر صلح و امنیت بین‌المللی برگزار خواهد شد.

توجه!لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش مربوطه( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.