سخنرانی استادان ژاپنی در پردیس دانشکده‌های فنی

۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۲ کد خبر : ۴۰۵۴ رویدادهای مهم
دو سخنرانی علمی توسط پروفسور یامادا و پروفسور کیتا از ژاپن در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

این سخنرانی‌ها سه شنبه ۲۹ فروردین ‏۹۶ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، طبقه هشتم برگزار می‌شود.

این برنامه ضبط خواهد شد و بعد از سمینار نیز از طریق آدرس webinar.ut.ac.ir در دسترس استادان و دانشجویان قرار می‌گیرد.

این دو سخنرانی با موضوعات How to record and use learning log data for quality education و Advanced Grading and Assessment of Learners and Learning Goals using Moodle توسط مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه تهران و دانشکده برق و کامپیوتر پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران با مشارکت انجمن یادگیری الکترونیکی ایران یادا برگزار می‌شود.

توجه!لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش مربوطه( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.