دانش‌آموخته دانشگاه تهران طراح برتر خودرو در سال ۲۰۱۷ شد

۲۶ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۸:۰۰ کد خبر : ۴۰۰۴ رویدادهای مهم
سید جواد غفاریان، دانش‌آموخته رشته طراحی صنعتی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران حائز رتبه اول طراحی در مسابقه طراحی خودرو شد.
دانش‌آموخته دانشگاه تهران طراح برتر خودرو در سال ۲۰۱۷ شد

به گزارش نشریه تخصصی Car Design News در فوریه ۲۰۱۷، طراحی بدنه کیا پیکانتو جدید، توسط سیدجواد غفاریان، دانش‌آموخته رشته طراحی صنعتی دانشکده طراحی صنعتی پردیس هنرهای زیبا، در کنار سایر طراحان بین المللی شرکت خودروسازی کیا برگزیده و مجوز تولید دریافت کرد.

سید جواد غفاریان، در سال ۲۰۰۸ هم، زمانی که دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته طراحی صنعتی پردیس هنرهای زیبا بود توانست با ایده «سه چرخه جادوئی» (Magic Tricycle) رتبه اول طراحی در مسابقه طراحی خودروی سال ۲۰۰۸ را کسب کند.

توجه!لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش مربوطه( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.